WOK TO GO EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 244 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok To Go Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 23:40 BESTEL NIET BIJ DIT RESTAURANT Accepteren de bestelling maar beginnen er niet aan, na dat uur voorbij was nog niet aan begonnen, heb geld teruggevraagd en maneger zou contact opnemen, nooit iets teruggekregen of gehoord, NOOIT BESTELLEN HIER
4 jun 2024 om 0:12 Duurt te lang voor ze komen ik heb om 16:30 besteld PAS OM 19:00 BEZORGD
3 jun 2024 om 19:24 Duurde ontzettend lang voordat de bezorger er was. In de app kwam ook geen update. Het personeel was niet vriendelijk en behulpzaam toen we belde. Geen aanrader
29 mei 2024 om 4:49 2 uur lang gewacht, en het was niet te eten. Bestel daar nooit meer. Zonde van geld en tijd.
28 mei 2024 om 21:40 Eten is harstikke lekker maar die mensen waren mijn kip strips 6 stucks vergeten ik kom deze nog halen als het moet! The food was great! But they forgot my Chicken strips so i will collect those!
28 mei 2024 om 20:03 food wasn’t tracked, also again forgot to add my paid extras. if you can just pickup its way better then and maybe still alittle hot
25 mei 2024 om 21:17 Helaas is het nu al een paar keer voorgekomen dat ik extra heb betaald voor bv toppings en die er dan niet bij zitten.. de opmerkingen worden ook niet gelezen, want r zaten wederom champignons in m'n eten terwijl ik had aangegeven deze niet te willen
25 mei 2024 om 17:22 The food was amazing
21 mei 2024 om 23:34 Jammer dat we ons eten een uur te laat mochten ontvangen. Na 2x bellen dan eindelijk geleverd, maar helaas kon er niet eens een drankje van het huis vanaf en waren de noodles inmiddels koud en klef. Jammer!
21 mei 2024 om 20:36 Te weinig saus als je kiest voor extra kip.
20 mei 2024 om 21:40 Het eten was heel lekker, warm en op tijd! Ook nog een gratis drankje erbij gekregen. Top service :)
18 mei 2024 om 18:30 Goed gevuld ,veel kip en groenten