WOK TO GO EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 252 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok To Go Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

20 jul 2024 om 0:40 Mooi op tijd. Goed van smaak en warm.
15 jul 2024 om 20:52 Gevraagd vanwege allergie om geen mais erbij te doen. Dit hadden ze ook niet gedaan, top!
7 jul 2024 om 23:42 Niet lekker. Te veel saus dat het niet lekker was. Had ook geen smaak.
30 jun 2024 om 19:42 2 uur moeten wachten op mijn bestelling. 2x moeten bellen om te vragen waar de bestelling bleef. Eten was slecht tegen over wat je er voor betaald en ook krijg je weinig voor je geld. Bezorger was ook ongemanierd. NOOIT MEER HIER BESTELLEN!
14 jun 2024 om 19:50 Ik heb helemaal niets gekregen, we zitten al 2 uur te wachten
14 jun 2024 om 19:48 Na 1,5 uur wachten het restaurant gebeld om te vragen waar het eten blijft. Het zou namelijk al 45 minuten eerder bezord worden. Het was erg druk en het kwam eraan. En inderdaad, 15 minuten later kwam het eten. Het eten zelf is goed.
9 jun 2024 om 23:40 BESTEL NIET BIJ DIT RESTAURANT Accepteren de bestelling maar beginnen er niet aan, na dat uur voorbij was nog niet aan begonnen, heb geld teruggevraagd en maneger zou contact opnemen, nooit iets teruggekregen of gehoord, NOOIT BESTELLEN HIER
4 jun 2024 om 0:12 Duurt te lang voor ze komen ik heb om 16:30 besteld PAS OM 19:00 BEZORGD
3 jun 2024 om 19:24 Duurde ontzettend lang voordat de bezorger er was. In de app kwam ook geen update. Het personeel was niet vriendelijk en behulpzaam toen we belde. Geen aanrader
29 mei 2024 om 4:49 2 uur lang gewacht, en het was niet te eten. Bestel daar nooit meer. Zonde van geld en tijd.
28 mei 2024 om 21:40 Eten is harstikke lekker maar die mensen waren mijn kip strips 6 stucks vergeten ik kom deze nog halen als het moet! The food was great! But they forgot my Chicken strips so i will collect those!
28 mei 2024 om 20:03 food wasn’t tracked, also again forgot to add my paid extras. if you can just pickup its way better then and maybe still alittle hot