WOK TO GO EINDHOVEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 217 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok To Go Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2024 om 19:01 Ik had wok shrimp besteld met extra vlees. Helaas geen vlees aangetroffen.gebeld, kreeg een laconieke houding van hen. Ik haak af
4 apr 2024 om 14:53 Allergisch voor champignon, had gevraagd deze weg gelaten zaten er toch in. Cashewnoten ontbraken Bel omdat ik mijn geld of een deel van het geld terug wil, duurt erg lang voor ik geholpen word en ze kunnen niets. Bestel hier nooit meer
3 apr 2024 om 19:18 Geannuleerd: 2 uur voor niks gewacht ! Foodtracker werkte niet.
3 apr 2024 om 13:00 Ruim 1,5 uur moeten wachten!! Ze houden je niet op de hoogte dmv de foodtracker in de app. Mijn bestelling staat een dag later nog steeds op "lopende bestelling". Kleine porties en de bestelling was niet correct. Tofu zat niet in mijn gerecht.
2 apr 2024 om 22:38 zo lang moeten wachten .niet normaal. Een maal maar nooit meer.
2 apr 2024 om 20:24 Heel slecht 2 uurtje wachten
1 apr 2024 om 11:56 Wij hadden om 20:42 besteld op eerste Paasdag nadat onze eerste plan wegviel. Teriyaki chicken, Tornado noodles en Pepper Beef hebben wij besteld. Hebben echt lekker gesmikkeld!! Inhoud was zowat anderhalve bord vol. Sowieso ooit opnieuw bestellen!
26 mrt 2024 om 14:17 Eten was goed en lekker, helaas bezorgtijd wat langer
23 mrt 2024 om 15:53 That was not what I expected. Small portions, a bit cold too. And unfortunately, the delivery was way too late.
19 mrt 2024 om 19:47 Zoals altijd elke keer op dinsdag besteld! Inhoud viel op dat dit niet zoals altijd was! Echter telefonisch gebeld en keurig opgelost!
14 mrt 2024 om 16:30 het eten was heerlijk ,en een snelle levering
6 mrt 2024 om 20:56 slecht, eten vol sambal terwijl ik geen sambal heb besteld.